Beste Duintreffers,

We hebben jullie hulp nodig! Ons clubgebouw is het kloppend hart van onze gemeenschap, en het schoon en uitnodigend houden is van groot belang. Daarom zijn we op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met de schoonmaak van ons clubhuis.

🧹 Wat houdt het in? We zoeken leden die eens per maand, voor ongeveer 1,5 tot 2 uur, willen helpen met schoonmaken. Dit is een geweldige manier om bij te dragen aan onze club en tegelijkertijd andere leden te ontmoeten.

🤝 Samen Sterker Samen schoonmaken is niet alleen effectiever, het is ook gezelliger! Vorm een klein team met vrienden of kom alleen en maak nieuwe vrienden terwijl je bijdraagt aan een schone en frisse clubomgeving.

📧 Aanmelden Ben je geïnteresseerd om een van onze schoonmaak superhelden te worden? Stuur dan een e-mail naar bestuur@duintreffers.nl met je naam en beschikbaarheid. Elke hulp is welkom en wordt enorm gewaardeerd!

Doe mee en help ons om van T.T.V. Duintreffers een nog mooiere plek te maken. We kijken uit naar jullie enthousiaste reacties!

Met sportieve groet, Het Bestuur van T.T.V. Duintreffers