Beste Duintreffers en Vrienden van de Club,

Zoals velen van jullie weten, kampen we met een uitdagende situatie: het dringend noodzakelijke onderhoud van ons clubgebouw. Specifiek, de reparatie van het dak van de herenkleedkamer en de gang. Om deze belangrijke reparatie te financieren, starten we een crowdfundingactie én nemen we deel aan de lokale koffermarkt in Schoorl.

Crowdfunding: Elke Bijdrage Helpt! We roepen iedereen op om ons te steunen via onze crowdfundingpagina. Elk bedrag, groot of klein, helpt ons om onze geliefde club te onderhouden. De link naar de crowdfundingpagina wordt binnenkort gedeeld.

Donatie van Spullen voor de Koffermarkt Naast de crowdfunding doen we mee aan de koffermarkt in Schoorl. Hier verkopen we gedoneerde spullen om extra fondsen te werven. Heb je thuis spullen die je niet meer gebruikt? Denk aan boeken, speelgoed, sportuitrusting, huishoudelijke artikelen – alles is welkom! Je kunt je spullen doneren door ze af te geven bij het clubgebouw of contact op te nemen via bestuur@duintreffers.nl.

Dit is een geweldige kans om T.T.V. Duintreffers te ondersteunen en tegelijkertijd wat op te ruimen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat onze club blijft floreren en een warme plek blijft voor iedereen die van pingpong houdt.

Alvast bedankt voor jullie steun en betrokkenheid!

Met vriendelijke groet, Het Bestuur van T.T.V. Duintreffers