Op 17 mei hebben we weer een fantastische editie van de Jan Delis Clubkampioenschappen beleefd. Het was een dag vol sportieve hoogtepunten en gezellige momenten. De dag begon met een warme ontvangst: iedereen kon genieten van een kopje koffie met heerlijke koek voordat de wedstrijden begonnen.

Hoogtepunten van de dag

A Poule De strijd in de A poule was bijzonder spannend. Uiteindelijk wist Eric, na een indrukwekkende reeks wedstrijden, de eerste plaats te bemachtigen. Hij liet zien waarom hij als een van de favorieten werd beschouwd en kreeg dan ook terecht de wisselbokaal uitgereikt.

B Poule In de B poule was het Piet die met overmacht de titel in de wacht sleepte. Zijn dominantie in de wedstrijden was duidelijk te zien, en hij liet zijn tegenstanders weinig kans. Ook hij ontving de felbegeerde wisselbokaal.

Uitreiking van de prijzen

Na afloop van de wedstrijden vond de prijsuitreiking plaats. Rob had de eer om de wisselbekers uit te reiken aan de winnaars. De zaal vulde zich met applaus en felicitaties voor Eric en Piet, die dit jaar de clubkampioenen zijn geworden.

Gezellig samenzijn

Na de officiële ceremonie bleven veel leden nog even hangen voor een drankje en een praatje. Het was een mooie afsluiting van een geslaagde dag. We kijken nu al uit naar de volgende editie van de Jan Delis Clubkampioenschappen!

Sportieve groeten,

T.T.V. Duintreffers Schoorl