Morgen is het zover, de start van de competitie! Na weken van voorbereiding, training en teambuilding is het moment eindelijk daar waar we allemaal naar uitgekeken hebben. We willen al onze spelers, zowel jong als oud, ontzettend veel succes wensen. Laat het harde werk, de strategieën en de teamgeest hun vruchten afwerpen op de tafeltennistafels!

Vergeet niet, de competitie gaat niet alleen over winnen. Het gaat ook over plezier hebben, jezelf verbeteren en de unieke sfeer die alleen T.T.V. Duintreffers kan bieden. Elke wedstrijd is een kans om te leren, te groeien en natuurlijk om onze prachtige clubkleuren – donkerrood, zwart en wit – trots te dragen.

Daarnaast willen we iedereen herinneren aan de bardienst. Een essentieel onderdeel van onze clubcultuur is de gezelligheid en gastvrijheid die we bieden. Of je nu achter de bar staat of ervoor, we zijn allemaal onderdeel van hetzelfde team. Alle informatie over bardienst en de bijbehorende taken vind je op onze website. Neem even de tijd om dit door te nemen, zodat alles soepel verloopt.

Laten we samen de competitie starten met positieve energie en sportiviteit. We zijn meer dan alleen een team, we zijn een familie. Veel succes Duintreffers, laten we er een onvergetelijk seizoen van maken!

Je kunt alle details over de wedstrijddata, tijden en locaties vinden op onze website: Wedstrijdagenda T.T.V. Duintreffers. Hier vind je de schema’s voor Team 1, 2, en 3 van de senioren, evenals voor Team 1 van de jeugd.

 

Wedstrijdagenda

Bardiensten