Clubgeschiedenis

De oprichting van onze vereniging vond plaats op 18 maart 1963, toen Jan Delis met een startkapitaal van 100 gulden, verstrekt door pastoor Herzberg, de club tot leven wekte. Met dit geld werden de eerste twee tafels gekocht en de club werd officieel opgericht. De eerste bestuursleden waren Jan Delis, Albert de Vries en Jaap Stoop. Siem van Langen, Piet Hof en Riet Delis waren de eerste leden.

Onze club kent een rijk verleden. We hebben meer dan 20 keer het bekende Duinstreektoernooi georganiseerd, mede dankzij de toewijding van onze leden. Onze prestaties, zowel in competities als toernooien, zijn indrukwekkend. Vooral de jeugdteams presteerden eind jaren 90 en begin 2000 uitstekend onder leiding van Jan Delis, waarbij ze de landelijke A-competitie, groep B, wonnen!

Na vele verhuizingen hebben we nu een prachtig eigen clubgebouw aan de Nieuwedam. Dit is tot stand gekomen door de harde inzet van onze leden, met name Siem van Langen en Jaap Boontjes. Het gebouw biedt uitgebreide sportmogelijkheden voor iedereen, en de kantine is een perfecte plek om na de sportieve activiteiten gezellig na te praten.

Ten slotte, willen we Jan Romein, een belangrijk lid van onze vereniging, in herinnering houden. Jan, die helaas in 2017 plotseling overleed, was meer dan 20 jaar een toegewijd bestuurslid en ruim 30 jaar lid van de club. Jan’s passie voor onze sport zal altijd deel uitmaken van de clubgeschiedenis.