Lid worden

Gratis meetrainen

Aspirant-leden mogen vier keer gratis een training bijwonen op dinsdagavond (20.00 uur tot 21.30 uur) onder de deskundige leiding van onze trainer Peter Delis. Voor een eigen batje hoef je in het begin niet te zorgen, er zijn altijd batjes bij de club aanwezig. Het is wel aan te raden om schone sportschoenen (voor binnen) en sportkleding mee te nemen.

Lid worden

Om officieel lid te worden van Duintreffers moet er een aanmeldingsformulier worden ingevuld, deze zijn verkrijgbaar in de kantine of online.

Lidmaatschap opzeggen

Het opzeggen van je lidmaatschap dient uiterlijk voor 30 december van het jaar te zijn gedaan. Tussentijds opzeggen is toegestaan, maar geeft geen recht op gehele of gedeeltelijke teruggave van de contributie. Wanneer je een lidmaatschap wilt opzeggen dien je dit schriftelijk of per mail te doen bij de secretaris van de vereniging.

Contributie

De contributie wordt elk jaar vastgesteld in de ALV. Op de ALV van 13 april 2023 zijn de volgende tarieven vastgesteld voor 2023. De tarieven verschillen per categorie, deze categorieën zijn ingedeeld op basis van leeftijd, recreanten en competitie spelers.

Recreatieleden Competitieleden
 Jeugdleden (t/m 12 jaar)  € 75,00  € 105,00
 Jeugdleden (13 t/m 17 jaar)  € 86,00  € 115,00
 Seniorenleden  € 135,00  € 170,00
 Samsonleden  € 90,00  –
Knipkaart Vutters € 50,00
Tafeltennis is meer dan alleen een spel; het is een boeiende en spannende sport waarin je je heerlijk kunt uitleven. Bij Duintreffers kun je altijd onder prima omstandigheden spelen en trainen. Onze zaal heeft een prachtige houten vloer die uitstekend speelt, en de verlichting in de zaal is topklasse. Of je nu recreatief wilt spelen of in competitieverband, bij ons is alles mogelijk. Bovendien is de kans op blessures uitermate klein, wat tafeltennis tot een zeer toegankelijke sport maakt. Het bevordert niet alleen je fysieke gezondheid, maar is ook goed voor de sociale contacten. Bij Duintreffers organiseren we ook andere evenementen, zoals een handicaptoernooi en klaverjassen, om onze leden een verscheidenheid aan activiteiten te bieden. Onze club beschikt over een gezellige kantine waar je kunt ontspannen en met andere leden kunt socialiseren. Tafeltennis is een sport voor iedereen – ongeacht de leeftijd. We hebben een grote groep actieve ‘vutters’, die getuigt van de toegankelijkheid van deze sport. Word vandaag nog lid van Duintreffers en word deel van onze tafeltennisfamilie!